Foto Birger Tommos

Hej och välkommen till Wheeler-Dealer!

Wheeler-Dealer har flyttat 31 mars 2015. Du hittar dina däck i en ny lokal i Nacka.

Nya adressen är Kranglans Väg
131 50 Nacka.
Hörde med avgående hyresgäst, fastighetsägare, postkontoret och brevbärningen, ingen visste numret.
Till slut gick jag upp på Stadsbyggnadskontoret i Nacka och fick veta att fastigheten inte har något vägnummer.

Buss 71 till Hästhagen (alla turer går inte dit) från Glasbruksgatan (=Katarinvägen på Söder), åk till ändhållplats, fortsätt bortåt, efter 200 meter vid Terracoms vägbom, se instruktion från Älta/Tyresö/Sickla nedanför.                                  Saltsjöbanans ersättningsbuss till Saltsjö-Duvnäs station, gå över järnvägskorsningen, följ Kranglans väg längs sjön cirka en km.

Kör du, strunta i GPS:en, som kan ha tre hyss för sig (vill du ändå använda GPS, skriv till ”Saltsjö-Duvnäs station”, kör över järnvägen, kör längs sjön cirka 1 km, ta första/enda röda huset till vänster). Enklast: skriv ut/av följande vägbeskrivning och följ den exakt:

Från Stockholm: Kör motorvägen mot Gustavsberg, förbi Nacka Forum,  sväng av mot Saltsjöbaden / Fisksätra, (GPS kanske vill att du kör förbi och svänger av precis före Skurubron men det är en omväg) tag 1:a avfart höger, håll höger i nästa korsning och sedan höger igen mot Saltsjöbaden / Fisksätra vid Preemmacken, under en bro och i korsningen vänster mot Saltsjöbaden / Fisksätra. Kör 1 km bredvid järnvägen, (GPS kan leda upp dig i villaområdet, ignorera det) skylt ”Kranglan” vid Saltsjö-Duvnäs station, högersväng förbjuden men kör ändå över järnvägen till höger, lagligt sker detta med en 270 graders sväng, följ Järlasjön cirka 1 km, första/enda röda huset på vänster sida.

Obs! Viadukt, frihöjd 3,5 meter, axeltryck 8 ton på denna väg. Fordon över detta kan köra från Hästhagen, se nedan, bom passerbar med brandkårsnyckel. Obs att denna väg måndag 6/5 2024 skyltades cykelbana och det f.n. inte finns laglig möjlighet köra där. Jag har kontaktat Nacka kommun och begärt få ta del av deras konsekvensutredning i ärendet, avvaktar svar.

Från Tyresö/Älta/Sickla, kör Ältavägen, sväng av vid Hästhagen och kör igenom villaområdet mot Nackamasterna, vid Teracoms vägbom med ljussignal, ta vänster direkt före, nedför Kranglans Väg, efter 400 meter en vägbom, passerbar med hoj, åker du bil, parkera där och gå 30 meter till rött hus på höger sida.

Kommer du från Skurubron, tag höger direkt efter bron, sväng vänster under motorvägen, kör gamla Värmdövägen till rondellen vid Ektorp, sväng vänster, följ Duvnäsvägen, sväng höger till Stationsbacken så ser du järnvägsövergången strax därefter. Har GPS lett dig till denna avfart från Stockholm och du svängt av vid Ektorp, håll höger på gamla Värmdövägen till rondellen vid Ektorp och följ ovanstående.

Länk till karta:

http://www.hitta.se/kartan!~59.30409,18.18885,14z/tr!i=Feequilm/search!q=Kranglans%20V%C3%A4g%2C%20Saltsj%C3%B6-Duvn%C3%A4s!b=59.29215:18.12298,59.31607:18.25481!sg=true!t=combined#/!~59.30413,18.18881,14z/tr!i=UIluLrbp/search!q=Kranglans%20V%C3%A4g%2C%20Saltsj%C3%B6-Duvn%C3%A4s!b=59.29215:18.12298,59.31607:18.25481!sg=true!t=combined!ai=3001722539!aic=59.30015:18.18368

Följande begränsningar för dagen:

Kapacitetet är låg. Nu finns det vatten i lokalen och kommer ni med leriga cross/enduro hjul kan de tvättas. Kultiverade personer tvättar sina cross/endurohjul innan. Ledtråd: borstar du tänderna innan du går till tandläkaren? Stålfälgarnas insida slipas från rost och målas, de hjulen tar längre tid att göra. Det finns möjlighet att montera av hjulet på plats om du gör det själv och är van vid enkla förhållanden, är händig och har gott om tid (kötid under april 2021 har flera gånger uppgått till en halv eller en hel dag)   

Särskild tid/kostnad för montering mousse, tubliss, vulstdäck, Triumph Rocket III bak, slanglösa fälgar för vintage Lambretta/Vespa. Om du –   i okunskap eller medvetet- mörkat om detta i telefon/e-post, gäller inte vad som avtalats.                                                          

Kontakt kan fås via e-post, hej@wheeler-dealer.se Obs att dator står i bostad och e-post inte kan läsas från verkstaden. Frågor om lagersaldo ställs snabbast per telefon. E-post läses som regel på kvällen efter hemkomst.

Telefon under öppettid08 643 00 75 eller 073-105 21 80.
Det funkar även för rimligt närboende att öppna fönstret och från tårna vråla:
-Kjelleeeeee!

Mina öppettider? Nu är det sommarrsäsong:

Måndagar: 12.00 – 20.00

Tisdagar: 12.00 – 20.00

Onsdagar: 10.00 – 16.00

Torsdagar: 12.00 – 20.00

Fredagar: 12.00 – 20.00

 

 

 

 

Fredawheeler-dealer wheeler dealer wheelerdealer wheeler-dealer wheeler dealer wheelerdealer wheeler-dealer wheeler dealer wheelerdealer wheeler-dealer wheeler dealer wheelerdealer wheeler-dealer wheeler dealer wheelerdealer wheeler-dealer wheeler dealer wheelerdealer wheeler-dealer wheeler dealer wheelerdealer wheeler-dealer wheeler dealer wheelerdealer wheeler-dealer wheeler dealer wheelerdealer wheeler-dealer wheeler dealer wheelerdealer wheeler-dealer wheeler dealer wheelerdealer wheeler-dealer wheeler dealer wheelerdealer wheeler-dealer wheeler dealer wheelerdealer wheeler-dealer wheeler dealer wheelerdealer wheeler-dealer wheeler dealer wheelerdealer wheeler-dealer wheeler dealer wheelerdealer

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.